Gratis antivirusprogram

Dela

Nedan hittar du alla våra rekommendationer på gratis antivirusprogram. Vi har testat dessa själva, läst recensioner och gjort en allmän bedömning och sorterat efter dessa. Antivirusprogram som inte hållt måtten har uteblivit från listan.

Företag

Betyg

Fördelar

Besök nu

103 7
14 3
  • Gratis virusskydd
  • Fullt skydd från 400 kr/år
17 3
  • Kräver internet
  • Använder lite prestanda
9 0
  • Många olika skydd
  • För ca 390 kr
3 1
  • Testa gratis 15 dagar
  • 50% rabatt just nu

Alla antivirusprogram är gratis!

Panda Cloud Antivirus

Panda Cloud är ett gratis antivirusprogram som arbetar i molnet, vilket i princip innebär att alla virusdefinitioner uppdateras på Pandas servrar och inte i din dator. Det här gör att din dator inte slöas ner och tar inte upp mycket utrymme på din dator. Panda Cloud är ett mycket lättanvänt gratis antivirus som effektivt blockerar virus och andra skadliga koder, men du måste vara uppkopplad för att det ska funka fullt ut.

Ladda ner gratis »

AVG  AntiVirus Free

AVG Antivirus Free är ett av världens mest använda gratis antivirus. Programmet är mycket lättanvänt och ger ett heltäckande skydd mot alla slags virus och spionprogram och skannar automatiskt din e-post och skumma länkar.

Ladda ner gratis »

Avast! Free Antivirus

Avast Free Antivirus är ett mycket funktionellt och lättanvänt antivirusprogram som har rankats högt i många labbtester, till exempel av AV-Comparatives, vilket har gjort Avast till ett av världens mest använda gratis antivirus. Antiviruset blockerar effektivt både virus och spionprogram och tar inte mycket av din dators prestanda.

Ladda ner gratis »

BitDefender Free Edition

BitDefender räknas av många som en världens bästa säkerhetslösningar och har fått flera utmärkelser. BitDefenders gratis virusskydd är avskalad men håller en lika hög nivå när det gäller att stoppa virus, spionprogram, trojaner och annat otyg.

Ladda ner gratis »

Microsoft Security Essentials

Microsoft Security Essensials skyddar din dator både mot virus och spionprogram och arbetar tyst i bakgrunden utan att slöa ner din dator. Även företag med upp till 10 anställda får använda Microsoft Security Essentials antivirus gratis. Microsoft Security Essentials laddar du enkelt ner direkt på Microsofts egen hemsida.

Ladda ner gratis »

Eset Nod32 Antivirus

Nod32 är många datorfantasters stora favorit och rankas högt i antivirustester. Många anser att det är Nod32 världens bästa gratis antivirus. I vilket fall som helst är Nod32 ett mycket effektivt skydd mot virus och spionprogram. Nod32 passar för såväl nybörjare som datorkunniga användare eftersom du kan välja att bara installera det och låta det sköta sig själv eller anpassa alla inställningar.

Ladda ner gratis »

Avira Free Antivirus

Aviras gratis antivirusprogram är också ett mycket populärt antivirus som skyddar din dator mot virus och spionprogram, men blockerar också osäkra sajter och skannar alla filer du laddar ner. Avira har även ett gratis virusprogram till Mac.

Ladda ner gratis »

Rising Antivirus Free Edition

Rising Antivirus är ett lysande gratis antivirus som inte bara ger ett grundläggande skydd mot virus och spionprogram utan varnar dig även för farliga och oseriösa hemsidor samt skannar din e-post. Mer komplett än så blir inte ett gratis antivirus.

Ladda ner gratis »