Gratis Anti Adware

Dela

Idag är det mycket vanligt att man drabbas av Adware. Adware är ett litet eländigt annonsprogram som installeras i din dator och webbläsare utan att du vill det. När det väl har installerats kan du få stora problem med din webbläsare. Pop up-rutor med oönskad reklam kan dyka upp så fort du klickar på något, du leds till fel hemsidor och adressfältet kan kidnappas av en oseriös sökmotor som du inte kan ta bort från din webbläsare. Det är mycket möjligt att du har stött på det här problemet mer än 1 gång och då vet du hur grymt irriterande det är.

Det finns emellertid en lösning även för sådana här problem om ditt gratis antivirus inte kan göra något åt det: du kan skaffa en Anti Adware-programvara.

Ta bort annonsprogram med gratis Anti Adware

Det kanske bästa Anti Adware-programmet är Adwcleaner. Det är ett helt gratis Anti Adware som är grymt effektivt på att ta bort annonsprogram och det uppdateras ständigt för att det ska känna igen all ny Adware som dyker upp på nätet. Nästan varje gång vi på gratisantivirus.nu har öppnat Adwcleaner står det att det finns en ny version tillgänglig.

Så enkelt är det att använda Adwcleaner

1. Ladda ner adwcleaner och öppna det. Du behöver inte ens installera programmet vilket gör att du även kan köra det från ett USB-minne om du vill. Programmet är mycket litet trots att det är riktigt effektivt.

2. Klicka på ”Search” så börjar ditt gratis Anti Adware att söka efter annonsprogram och alla tillhörande filer, registernyklar och tillägg som gömmer sig i din dator.

3. Klicka på ”Delete” så tar Adwcleaner bort allt skräp som går att ta bort medan datorn är påslagen. Starta sedan om datorn så att de sista resterna försvinner. Nu kommer allt Adware garanterat att vara borta.